4 månader

Nä, nu ska jag börja blogga igen. Mest för min egen motivations skull. Jag måste ha något som peppar mig. för efter dagens medelpass, (som var det första sedan jag skadade min vadmuskel), så vill jag verkligen tillbaka till där jag var innan, både i styrka, kondition, träningsglädje, inspiration, och träningsvilja. Medelpasset gick bra, men jag trodde faktiskt att det skulle gå bättre. 4 lååångsamma månader har gått sedan jag hoppade sönder vadmuskeln. Jag har rehabtränat, jag har varit hos sjukgymnast, jag har fått laser, jag har vilat, jag har stretchat. Men ändå är den inte helt bra.. Eller sitter det i huvudet? Fegar jag?
 
Jag pratade med en annan ledare på friskis och berättade min frustration över vadmuskeln. Han berättade att när hans axel hoppade ur led så tog det ett helt år innan han var tillbaka helt igen. När han sedan var tillbaka helt igen så kom han på att han själv hade dragit ut på det hela genom att hela tiden känna efter och fega lite i rädsla av att dra axeln ur led igen.
 
Jag vet, man ska alltid vara försiktig, lyssna på kroppen och istället skynda långsamt. Men jag gillar inte när saker tar tid. Och om det sitter i hjärnan på mig så känns det så onödigt att fega mer.
 
Men nu har jag bestämt mig, nu lägger jag i en växel och hoppas på att det inte blir rött ljus.
 
 
Bild från 2010 därmed felaktiga tider för uttagning
Om du är sugen att söka som ledare så har ni länken här
 
/PiggElin

Energigivande dag

Fick en promenaddejt med två söta tjejer idag. En lite hårigare än den andra, men lika söta båda två. Vi gick en långpromenad i solen, och det var verkligen uppfriskande på många sätt.
 
När jag kom hem gjorde jag så himla god linsgryta som gav ännu mer energi. Jag improviserade med lök, vitlök, tomatpure, krossad tomat, ekologisk grönsaksbuljong, rivna morötter och linser, sen fick det stå och koka ganska länge tills jag hade en grytkonsitens på det. Laddad med ny energi så tog jag mig till friskis och körde skivstång. Ännu en livsnjutardag!
 
/PiggElin
 
 
 

London bokat

Jag har bokat resa till London i vår. Äntligen får jag möjlighet att pröva min bok som jag köpte i julas. Världens löpning om ni kommer ihåg den. Jag längtar redan! Men man borde nog göra lite mer än att bara springa när man är i London. Men vad? Tips? :-)
 
 
 
Tur att friskis och svettis finns i London, då känner jag mig hemma. Kanske man skulle våga att gästa dom med mitt medelpass? Eller också går man bara dit på ett pass och kollar hur dom uppfattar vår svenska jympa. Så gjorde jag ju i Paris, och det var ju spännande på många sätt. Haha, kanske inte den kvalitén som vi har här hemma, men visst kändes det som friskis. Hm, jag får fundera.
 
/PiggElin
 
 

Vinter blir vår

Idag har jag städat ut vintern och bjudit in våren. En morgonpromenad i vårsolen och sedan i väg för att hämta mina rengjorda skidor som nu är redo för nästa säsong. Men först ska vi ha vår, sommar och en liten höst. Snart tar jag fram racercykeln istället och hoppas att dom sopar bort gruset fortare än fortast i år. Vi avslutar skidsäsongen med en bild från tjejvasan.
 
 

/PiggElin

God och näringsrik mat

Jag kickade igång den här veckan med en riktig lyxmåndag. Sovmorgon, en löptur och massa god och näringsrik mat. Gott för hela kroppen, både hjärna, hjärta, magen och muskler.
 
 
Högst upp till vänster: Dagens frukost. Fruktsallad med keso, samt en STOOR kopp kaffe.
Högst upp till höger: Dagens lunch. Torsk kokt i kokosmjölk och currypasta. Serverades med ris och sallad.
Längst ner till vänster: Dagens middag. Kycklingklubbor marinerade i olivolja, honung, citron och kryddor. Serverades med ungstekta rotfrukter och en tzatziki.
Längst ner till höger: Dagens efterrätt/kvällssnack. Superbrownien!
 
/PiggElin

RSS 2.0