Pasta utan gluten

Idag har jag laborerat i köket. Hemmagjorda pastaplattor till två varianter av lasange blev det, och jag är så himla nöjd. Pastan blev god, och enligt vissa i hushållet blev den godare än vanlig pasta :-)
 
Hemmagjorda pastaplattor
4 ägg
100 gram färskost light
0,5 dl fiberhusk
 
Rör om så att smeten är slät. Häll ut på bakplåtspapper och lägg ett bakplåtspapper över. Kavla på bakplåtspappret så att det blir ett tunt lager. In i ugnen i 150 grader, med bakplåtspapprerna på. Ta ut efter 10 minuter, dra av det översta bakplåtspappret och skär storlek på pastan. Går självklart bra att skära pasta som bandspagetti också, som jag gjorde en annan gång.
 
 
Denna gången blev det en vanlig lasange och en vegetarisk lasange med rivenmorot, lök, vitlök och tomatkross. Varvat med en balndning av keso och creme fraiche.
 
/PiggElin
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0