HM:s träningskläder

Igår var jag en heldag i Stockholm och passade bland annat på att shoppa lite. Som vanligt hittade jag massa träningskläder som jag inte kunde motstå. Jag behöver snart en garderob för endast mina träningskläder, och en gaderob för mina vanliga kläder. :)
 
Två utav träningskläderna som jag köpte igår, inhandlades på HM. Vilket är lite emot mina principer. Inte att handla på HM, utan att handla träningskläder på HM. Jag är väldigt skeptisk mot klädaffärer som inte har i huvudsyfte att producera träningskläder. Det känns som dom inte alls vet vad som behövs för att producera funktionella träningskläder. Men jag kanske har fel??
 
I vilket fall som helst så är HM:s nya träningsmode otroligt snyggt! Jag blir nästan glad bara jag ser deras kläder. Och dessutom så har plaggen priser som gör att man tycker de är överkomliga. Så efter att ha strossat runt bland deras träningskläder ett tag så slog jag till.
 
En rosa träningstopp i funktionsmatrial, som jag tänker funkar bra till mina morgonpromenader. Eller kanske på gymmet
Sedan dessa snygga träningsstrumpor i funktionsmaterial. Träningsstrumporna använde jag på ett friskispass, dock tyckte jag inte att dom funkade som jag ville. Jag tyckte istället det blev lite väl varmt av dom. Men snygga som tusan är dom!!
 
Sen köpte jag faktiskt denna snygga tröja också. Dock inte från HM utan från Intersport. Jag hade lite presentkort där och sen jag såg den här tröjan på mässan under tjejmilen så har den varit i mina tankar. Igår blev den äntligen min. Galet snygg den också.
 
Yes, lila och rosa är grejen i träningsmodet just nu! Man blir så glad av dessa färger så att det bara spritter i kroppen! Hurra!!
 
/PiggElin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0