Coffe run med härliga tjejer!

Idag har jag haft dejt med 3 härliga tjejer. Vi begav oss ut till Karlslund och körde ett grymt träningsupplägg med fokus på parövningar för att utmana varandra. Passupplägget funkade grymt bra och alla blev utmanade samtidigt som vi hade roligt. Ska försöka förklara passet och utmaningarna vi gjorde här nedan, men dock är det svårt att förklara vissa övningar.

Så här såg passet ut:
1,5 km jogg
lite stretch
Mage och ben
- Sitt på rumpan med benen i luften mitt emot varandra. Snurra benen runt varandras ben. 20 varv, vila, och sedan 20 varv till.
Plankan - Utmaning, stå så länge man orkar.
Armhävning - gör armhävning mitt emot varandra. Gör High five mellan varje armhävning. 20 st, vila och sedan 20 st till.
Baksida lår - Ena personen ligger på rygg och den andra personen står och håller den liggande personens ena ben. Personen som ligger använder sig andra ben rakt ut för att dra baksidan och rumpan upp från marken.
1,5 km jogg i högre tempo
Mage - En person ligger ner, den andra står bakom huvudet på den liggande person. Personen drar sina raka ben upp i luften och får dom puttade ner på marken av den andra. 20 st, vila och sedan 20 st till.
Lår - Den ena personen sitter med benen tätt. Den andra personen griper tag med sina ben runt om. Sen gäller det bara att pressa.
Arm och rygg - Skottkärra
Jägarvila - Utmaning, stå så länge man kan.
1,5 km jogg
Ben
- 2-3 varv i grusgropen. Grusgropen är ett brant stup som är full av sand. Det gäller helt enkelt bara att ta sig upp och ner.
Vi avslutade passet med 500 m jogg och sedan lite stretch

Efter ett så här bra träningspass så avslutade vi det hela med fruktsallad med vaniljkesella och Kaffe. MUMS!

Om du vill hänga med på detta nångång så är det bara att säga till. :) Galet kul har vi haft och man får verkligen möjlighet att både umgås, ha kul och utmana sig!!

/PiggElin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0