Långe Jan och 5 mil till

Vi vaknade upp på det supermysiga övernattningsstället imorse med solen i ögonen. Vilken helt underbar dag! Massa sol och pyttelite vind. Vi fick fantastisk frukostbuffè och sedan gjorde vi ordning oss för avfärd mot långe Jan och södra udden på Öland.

 

 Rumpan kändes okej trots de 7 milen dagen innan. Efter 1,5 mil så var vi nere på södra udden. Långe Jan var ståtlig och vacker i sin vita skrud och sitt svarta skärp. Pappa bemästrade höjdskräcken och tillsammans tog vi oss 197 trappsteg upp i långe jan. Trots all cykling så tror jag ändå att trappan sög den mesta musten ur benen..

 

Efter besöket hos långe Jan tog vi en fika och påbörjade sedan resan tillbaka mot Mörbylånga där vi startade vår cykeltur. 4 mil hade vi dit. Cyklingen flöt verkligen på idag. Låg i 26 km/h mestadels, med medvind i ryggen och solen i ansiktet. När vi kom fram till Mörbylånga så kändes det otroligt skönt. Istället satte vi oss med våra ömma rumpor i bilen och åkte upp till norra Öland och Borgholm. Där tjenade vi på kungen och Solliden och käkade mat. Sedan begav vi oss hemåt. Från en ö till en annan. Ljuva Visingsö!!!

 


Kommentarer
Postat av: Malin

Åh, vad mysigt du verkar ha haft det! Jag skulle också vilja cykelsemestra på Öland, har gjort det på Gotland tidigare och det är ju supermysigt :)

Ja, verkligen skönt att kunna ta ut examen, men nu närmar det sig väl för din del också? :) Ja, precis, jag har läst den förskoleterminen med matte och svenska. Helt okej att lägga ner en extra termin för att få en till examen!

2012-08-07 @ 17:02:05
URL: http://mejline.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0